dijous, 28 d’abril del 2016

Dades 28 d'abril de 2016

El dia ha estat dominat pels núvols i per les pluges que han caigut durant tota la nit, matinada i matí, fins primera hora de la tarda en que s'han aturat completament. En general han estat entre febles i moderades, més abundants a punts de ponent on de forma puntual han superat els 30 mm. La propera nit es formaran nombroses boires a l'interior i els núvols es trencaran, amb mínimes que baixaran de forma clara respecte les de la nit passada. Demà tindrem núvols i clarianes amb temperatura més alta i amb alguns ruixats de tarda, sembla que poca cosa. Dissabte la inestabilitat a la tarda serà més marcada i els ruixats i algunes tronades poden caure a la nostra zona, mentre que diumenge la inestabilitat es retira, amb el gir del vent al nord i temperatures més baixes. Per l'inici de la propera setmana s'espera temps estable i temperatures que tiraran clarament cap amunt.

Les màximes d'avui han estat clarament més baixes que dies enrere, amb valors entre els 8 i 12ºC i mínimes entre els 5 i 9ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de sud-est girant a mestral, també fluix, a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,3ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació:11,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,3ºC
T. Mínima:     6,7ºC
Precipitació: 13,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   11,9 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     7,8ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:   12,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:    9,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,4ºC
T. Mínima:        7,4ºC
Precipitació:    18,5 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,6ºC
T. Mínima:        9,0ºC
Precipitació:    15,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,4ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:  22,6 mm
Fenomens observats: pluja, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada