diumenge, 10 d’abril del 2016

Dades 10 d'abril de 2016

El dia ha estat tranquil, amb intervals de núvols que han estat més abundants al Pirineu de Lleida on fins i tot hi ha hagut precipitacions, mentre que com més a llevant el cel ha estat més serè, tot i alguns núvols baixos al matí. La propera nit ens arribarà un front des del sud-oest que portarà pluja i alguna tempesta sobretot a ponent i Pirineu occidental on serien moderades, mentre que com més a l'est seran més febles o fins i tot inexistents. Demà al matí ja haurà passat i quedarà un dia tranquil,amb vent fluix i temperatures suaus. De cara a la propera setmana es confirma que el temps serà bàsicament estable i amb temperatures més altes, sobretot la segona part de la setmana,i ara com ara sense perspectiva de canvis de temps importants.

Les màximes del dia han estat més altes, amb valors entre els 16 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 7ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent que ha bufat del sud, moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,1ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,8ºC
T. Mínima:       3,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      19,1ºC
T. Mínima:        4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,0ºC
T. Mínima:      6,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada