diumenge, 3 d’abril del 2016

Dades 3 d'abril de 2016

Avui hem tingut un dia força tranquil, amb més clarianes al matí i núvols prims, mentre que a la tarda els núvols s'han fet més abundants i espessos, malgrat que no ha arribat a ploure. La situació està a l'espera de l'arribada d'una pertorbació més activa a partir de demà sobretot a migdia i la tarda, amb cels que estaran tapats i pluja que començarà a caure i a fer-se més abundant sobretot al vespre i pel sud i ponent, amb temperatura suau de nit i més fresca de dia. El vent de sud-est serà marcat. Demà a la nit i dimarts al matí ens afectarà de ple la depressió amb pluja que serà general i moderadament abundant, afluixant a la tarda i ja desapareixent les precipitacions de cara a dimarts al vespre. En dies posteriors tindrem temps variable, amb la depressió que ja s'haurà allunyat i vent que girarà a gregal, sec però més fred. 

Les temperatures màximes d'avui han pujat, amb valors entre els 14 i 17ºC i mínimes entre els 0 i 6ºC, i una marcada inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat de direcció sud, fluix amb algun cop moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:    4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:       6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:       1,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:       5,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    15,8ºC
T. Mínima:      5,8ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada