dissabte, 23 d’abril del 2016

Dades 23 d'abril de 2016

La jornada ha començat amb boires, que han estat extenses i han durat fins gairebé mig matí, moment en el qual s'han començat a desfer quedant un dia amb núvols i clarianes. A partir de primera hora de la tarda s'han format nuvolades cap al nord que a poc a poc han anat baixant cap al sud, i deixant ruixats i tempestes que puntualment han caigut amb força i amb calamarsa, per bé que han estat molt irregulars. La propera hora encara pot caure algun ruixadet, però més aviat les nuvolades i les precipitacions aniran tirant cap a l'est i cap al sud, i s'aniran desfent. La propera matinada serà una mica més fresca i demà el dia serà més estable i assolellat, tot i alguna boira matinal molt local. Demà les temperatures màximes baixaran una mica i el vent serà de mestral, fluix amb cops moderats a la tarda. De cara a inicis de la propera setmana, sembla que el temps serà tranquil amb temperatures més baixes i amb un possible augment de la inestabilitat de cara a dijous.

Les màximes d'avui han anat entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 7ºC, amb humitat moderada, visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    6,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,1ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació:  2,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    3,4 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,2ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,4ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      18,7ºC
T. Mínima:        7,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      19,4ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,5ºC
T. Mínima:      6,1ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: boira, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada