divendres, 1 d’abril del 2016

Dades 1 d'abril de 2016

La jornada ha començat amb cel tapat arreu i pluja, que ha estat més general i abundant del que es preveia, i que a la nostra zona ha deixat quantitats d'entre 3 i 10 mm en general. A partir de mig matí la pluja s'ha aturat i a migdia s'han obert algunes clarianes, però de nou a la tarda s'ha tornat a tapar amb ruixats, molt més febles i dispersos que els del matí.La propera nit continuaran els núvols i no es descarten noves precipitacions, mentre que demà el temps s'anirà estabilitzant lentament, encara amb núvols però també amb ullades de sol, i amb temperatura que pujarà de dia. Diumenge seguirà la tranquil·litat però amb més núvols sobretot la segona part del dia, tot plegat provocat per l'acostament d'un nou front que ens afectaria entre dilluns i dimarts amb noves pluges. 

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que en dies enrere, amb màximes entre els 11 i 15ºC i mínimes entre els 1 i 6ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,8ºC
T. Mínima:    2,1ºC
Precipitació: 4,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,0ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,0ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    2,8 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,7ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:    3,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,2ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:    6,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     11,8ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:    2,8 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,6ºC
T. Mínima:        1,4ºC
Precipitació:     2,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,8ºC
T. Mínima:      2,2ºC
Precipitació:  6,1 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada