dimarts, 26 d’abril del 2016

Dades 26 d'abril de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol arreu i tant sols amb alguna boira matinal. A la tarda han aparegut bandes de núvols prims que han entrat per ponent, sense més conseqüències. La propera nit tindrem intervals de núvols i de cara a demà l'acostament de la pertorbació per ponent implicarà més núvols, amb algunes clarianes i a la tarda ja cauran les primeres precipitacions que aniran entrant de sud-oest a nord-est. Demà les temperatures màximes seran una mica més baixes que avui, després de que les mínimes de la propera matinada siguin més altes. Dijous tindrem inestabilitat marcada amb pluges que sembla que seran més abundants al sud, i amb temperatures clarament més baixes de dia. Divendres la inestabilitat serà menor, per tornar a incrementar-se el dissabte a la tarda amb ruixats i algunes tempestes.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 23ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -1ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:     2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       3,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      19,7ºC
T. Mínima:        2,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      20,3ºC
T. Mínima:       -0,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    18,4ºC
T. Mínima:      3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada