dissabte, 30 d’abril del 2016

Dades 30 d'abril de 2016

El matí ha començat amb cels tapats i pluges febles degut al pas d'un front que no ha estat gaire actiu pel que fa a precipitació, i que s'ha allunyat ràpidament a mig matí amb obertura de clarianes i el gir dels vents a mestral. A la tarda han crescut nuvolades al nord que han deixat algunes tempestes amb calamarsa però que no han arribat a la nostra zona. La propera nit ja no hi haurà precipitacions i ens entrarà una massa d'aire fred que provocarà que les temperatures de demà a primera hora siguin baixes, amb valors entre els 0 i 5ºC i fins i tot alguna lleugera gelada. Demà durant el dia dominarà el sol, amb vent destacable de mestral, molt bona visibilitat i temperatura fresca de dia. La propera setmana començarà amb estabilitat, ambient fred dilluns a primera hora però amb tendència a que les temperatures vagin pujant durant la setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 9ºC,amb ambient humit i mala visibilitat a primera hora, però que un cop ha entrat el vent de mestral moderat ha quedat un dia clar i amb baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,0ºC
T. Mínima:    6,5ºC
Precipitació: 1,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,6ºC
T. Mínima:     6,7ºC
Precipitació:  0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:    1,1 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    12,8ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:   1,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,3ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    1,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,0ºC
T. Mínima:        8,8ºC
Precipitació:     2,3 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,4ºC
T. Mínima:        8,0ºC
Precipitació:     1,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,9ºC
T. Mínima:      7,5ºC
Precipitació:   0,9 mm
Fenomens observats: boira i pluja feble a primera hora de dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada