dijous, 21 d’abril del 2016

Dades 21 d'abril de 2016

La jornada ha començat amb cels tapats arreu i pluja que ha caigut de forma moderada al centre i est del país, mentre que a ponent i al sud ha estat molt més feble. A partir de mig matí les pluges s'han anat allunyant de sud a nord, i a migdia ja pràcticament no plovia enlloc. A la tarda s'han format nous ruixats però ja molt més irregulars i de petita extensió, malgrat que de forma puntual ha plogut amb ganes i amb calamarsa. La propera nit les precipitacions s'aturaran i demà a la matinada es podrien formar bancs de boira a l'interior, mentre que demà tindrem núvols i clarianes al matí i de nou a la tarda es formaran nuvolades amb ruixats i tempestes, molt irregulars però localment amb certa intensitat. Dissabte la inestabilitat a la tarda podria ser més marcada, mentre que diumenge el temps seria més tranquil, tot i que encara podria caure algun xàfec. Les temperatures es mantindran suaus.

Les màximes d'avui han baixat clarament, amb valors entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 10ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat al matí i bona a la tarda, i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,0ºC
T. Mínima:    8,0ºC
Precipitació: 21,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,9ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació: 33,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:   28,8 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   17,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       9,7ºC
Precipitació:   20,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,3ºC
T. Mínima:        8,9ºC
Precipitació:    10,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      17,8ºC
T. Mínima:        9,6ºC
Precipitació:    18,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,2ºC
T. Mínima:      8,0ºC
Precipitació:  23,7 mm
Fenomens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada