dimecres, 6 d’abril del 2016

Dades 6 d'abril de 2016

El dia ha estat molt més tranquil que en dies enrere, i ha començat amb boires força extenses per tot l'interior, mentre que a la resta el cel ja era més aviat serè. A mig matí les boires ja s'havien desfet, i fins a migdia hem tingut alguns núvols restes de la boira, mentre que a la tarda ja ha predominat el cel ben clar. La propera nit tindrem temperatures més baixes i alguna boira,més localitzada que les d'avui i situades en zones arrecerades del vent del nord de l'altiplà. Demà ens arriba un front des del nord, no serà massa actiu i tant sols comportarà augment dels núvols però no s'esperen precipitacions, demà el vent bufarà de mestral amb cops moderats. Divendres baixaran les temperatures de forma clara, mentre que dissabte i sobretot diumenge es tornaran a recuperar amb temps estable. A més llarg termini sembla que tindrem uns dies de temps estable i amb temperatures molt suaus.

Les temperatures màximes d'avui han estat més altes que ahir i s'han mogut entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 8ºC, amb humitat moderada, vent fluix a moderat de mestral i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:    5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,5ºC
T. Mínima:     5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:       4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:       7.6ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,4ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,4ºC
T. Mínima:      5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada