dijous, 14 d’abril del 2016

Dades 14 d'abril de 2016

El dia ha estat molt tranquil des d'un punt de vista meteorològic, amb cels serens i tant sols alguns núvols prims a primera hora del dia que s'han desfet ràpidament, mentre que la resta de la jornada ha estat dominada pel sol arreu. De moment no hi ha canvis i continuarem amb la depressió estancada a l'atlàntic, de manera que no ens afecta i que, a més, impulsa una massa d'aire càlida sobre la nostra zona que tendirà a incrementar-se el cap de setmana. Demà i el cap de setmana tindrem temps estable,amb sol, bona visibilitat i vent entre ponent i garbí, amb temperatures cada dia una mica més altes. Tant sols s'espera algunes bandes de núvols prims i més núvols cap al Pirineu de Lleida.Sembla que als inicis de la propera setmana no hi hauria canvis significatius.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 23ºC, mentre que les mínimes han anat entre 1 i 7ºC,amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat fluix de mestral i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,7ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,1ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       2,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,9ºC
T. Mínima:       1,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      20,6ºC
T. Mínima:        1,5ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    18,7ºC
T. Mínima:      7,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada