diumenge, 17 de maig del 2015

Fotografies de la setmana (11 al 17 de maig de 2015)

Dilluns 11 de maig: el dia va ser dominat pels intervals de núvols alts i mitjos sense més conseqüències, com aquests que es veien al final de la tarda a Calaf:
Dimarts 12 de maig: el temps va ser absolutament estable i assolellat, amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 13 de maig: ens va començar a afectar de ple una entrada d'aire càlid d'origen africà, amb intervals de núvols prims, molta calitja i temperatures molt altes per les dates. Imatge a la tarda:
Dijous 14 de maig: la situació va ser la mateixa del dia anterior, amb cel enterbolit per calitja i temperatures molt elevades Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 15 de maig: el temps va patir un canvi notable degut a que el vent va girar a ponent i mestral, les temperatures van baixar de forma clara i la visibilitat va millorar molt. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 16 de maig: va continuar el temps molt estable, amb sol i pràcticament sense cap núvol, i amb vent de mestral moderat. Imatge a primera hora des de Conill mirant cap al nord:
Diumenge 17 de maig: el dia ha començat amb sol, sense cap núvol i amb molt bona visibilitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada