dilluns, 25 de maig del 2015

Dades 25 de maig de 2015

La setmana ha començat amb temps tranquil i domini del sol amb alguns núvols al matí, i a partir de la tarda han aparegut més intervals de núvols però que gairebé no han donat precipitacions enlloc. La situació general està dominada per una molt lleugera inestabilitat que afecta el sud de la mediterrània, i que a nosaltres ens arriba de forma molt poc important. De cara a demà i en dies posteriors aquesta inestabilitat s'allunya i predominarà el sol d'una forma més clara i les temperatures pujaran. Aquesta tendència es preveu que es mantingui fins a finals de setmana, quan podria augmentar de nou la inestabilitat. Les temperatures es mantindran moderadament altes.

Les temperatures màximes han pujat i s'han situat entre els 24 i 29ºC, i mínimes entre els 4 i 11ºC amb forta inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat amb cops moderats de mestral, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,3ºC
T. Mínima:    7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima:   7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,0ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,6ºC
T. Mínima:      11,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    28,7ºC
T. Mínima:      5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,2ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      26,3ºC
T. Mínima:        4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 24,2ºC
T. Màxima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada