dijous, 28 de maig del 2015

Dades 28 de maig de 2015

Avui hem tingut un temps pràcticament calcat al d'ahir, amb cel totalment serè i estabilitat absoluta. La propera nit continuarà tot igual i de cara a demà, a grans trets no canvia massa la situació, per tant tindrem cel serè bona part del dia i temperatures en la banda alta. A partir de la tarda començaran a créixer nuvolades a zones de muntanya amb algun ruixat feble. Dissabte i diumenge la inestabilitat serà una mica més marcada, els ruixats al Pirineu més freqüents i no és impossible que caiguin ruixats a zones fora de la serralada pirinenca, per bé que amb poca intensitat, les temperatures continuaran elevades. De cara a la setmana vinent, almenys la primera part de la setmana, no es veuen els canvis que s'intuien ahir, i sembla que seguirà la tònica de temps pràcticament d'estiu.

Les temperatures d'avui han estat més altes que no pas les d'ahir, amb màximes entre els 25 i 29ºC i mínimes entre els 7 i 10ºC, i amb una certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,7ºC
T. Mínima:    7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima:   9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,7ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,5ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    27,5ºC
T. Mínima:      7,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    27,5ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    28,7ºC
T. Mínima:      6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 26,4ºC
T. Màxima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada