dilluns, 4 de maig del 2015

Dades 4 de maig de 2015

La setmana ha començat amb molts núvols alts i mitjos que pràcticament han tapat el cel tot el dia, tot i alguna clariana esporàdica, però que no han portat cap mena de precipitació fora de la serralada pirinenca, on ha plogut de manera feble. La propera nit i durant part de demà ens acabarà de passar el front, que viatja molt lentament i sense portar-nos pluja. Demà durant el dia s'anirà aclarint el cel a poc a poc, i el vent girarà a mestral, amb una progressiva baixada de temperatures. En dies posteriors el temps serà estable amb temperatures més o menys normals per l'època, i serà al final del cap de setmana quan sembla que la temperatura es tornarà a enfilar per damunt dels valors típics per l'època. De moment no hi ha cap símptoma de canvis de temps que ens puguin portar precipitacions.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 25 i 30ºC,i les mínimes entre els 14 i 17ºC, amb vent fluix de sud-est, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   26,6ºC
T. Mínima:    14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  27,4ºC
T. Mínima:   15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,9ºC
T. Mínima:      14,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,7ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    27,7ºC
T. Mínima:     14,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,5ºC
T. Mínima:     16,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      29,8ºC
T. Mínima:       14,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,8ºC
T. Màxima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada