divendres, 29 de maig del 2015

Dades 29 de maig de 2015

El dia ha estat dominat pel sol fins a primera hora de la tarda, moment en que han començat a créixer nuvolades al Pirineu amb alguns ruixats i tempestes, i un augment  dels núvols per ponent degut a les tempestes que s'han format a la serralada ibèrica. La propera nit podria caure algun ruixat a ponent i predominaran els intervals de núvols, mentre que demà tindrem un dia tranquil al matí i amb núvols i algun ruixat a la tarda, sembla que ben poca cosa si és que arriba a caure. Diumenge la situació serà similar, amb estabilitat en general i algun ruixat de tarda a zones de muntanya, amb temperatures molt semblants a les que hem tingut avui. De cara a la propera setmana sembla que el temps s'estabilitza completament i les temperatures seran més altes, amb ambient d'estiu.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 25 i 30ºC, i les mínimes entre els 7 i 12ºC,amb vent fluix en règim de marinada, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,8ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 28,4ºC
T. Mínima:  11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     28,1ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    28,0ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,3ºC
T. Mínima:     12,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    29,7ºC
T. Mínima:      7,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 27,2ºC
T. Màxima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada