divendres, 1 de maig del 2015

Dades 1 de maig de 2015

El dia ha estat dominat per núvols alts i mitjos que han anat circulant de ponent a llevant acompanyant a un front atlàntic molt poc actiu que ens ha afectat al llarg del dia sense més conseqüències. La propera nit tornarà a ser molt temperada, i de cara a demà no hi haurà canvis, per tant continuarà la circulació de núvols prims sense precipitacions i temperatures més altes que no pas avui, mentre que diumenge sembla que podria dominar més el sol amb calor gairebé d'estiu, a l'igual que el dilluns, quan s'arribarà al màxim de temperatures. Potser a partir de dimarts comenci a refrescar una mica, però ara com ara no es veuen canvis de temps importants a la vista.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 20 i 26ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 7 i 13ºC, amb molta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat regular i el vent ha bufat amb cops moderats de ponent, sobretot a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   21,2ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    26,5ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    22,6ºC
T. Mínima:     10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      23,4ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,0ºC
T. Màxima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada i boirina a primera hora del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada