dimecres, 6 de maig del 2015

Dades 6 de maig de 2015

El dia ha començat amb molt de sol arreu i tant sols alguns núvols prims al nord i est del país que s'han allunyat ràpidament, tot plegat degut al front que ens va afectar durant el dia d'ahir i que ja s'ha anat desplaçant cap a l'est, amb temps del tot estable. La propera nit tindrem cels serens i algunes boires locals es podrien formar en algunes fondalades, mentre que demà tindrem sol amb alguns núvols prims, i temperatures que tot i ser fresques a la matinada, de dia pujaran més que no pas les d'avui. Divendres tindrem més núvols degut al pas d'una cua de front poc activa i que tant sols portarà algunes precipitacions al nord del país. A partir de dissabte s'imposa de forma clara el temps estable i amb temperatures que tornaran a pujar força, amb ambient gairebé d'estiu a finals de setmana i inicis de la propera setmana, de moment sense perspectives de canvis de temps significatius.

Les màximes s'han situat entre els 21 i 27ºC, amb mínimes entre els 7 i 10ºC i amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat baixa tret de primera hora,la visibilitat ha estat bona,i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   22,1ºC
T. Mínima:     8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,9ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    26,8ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,9ºC
T. Mínima:      9,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:        6,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,3ºC
T. Màxima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada