dijous, 21 de maig del 2015

Dades 21 de maig de 2015

El dia ha començat serè, i tant sols es veien restes de núvols a primera hora del matí cap a l'est, restes de la pertorbació dels darrers dies i que s'ha anat enretirant cap al mar. Durant el dia ha continuat el cel totalment serè i tant sols s'han vist alguns núvols decoratius a la tarda,molt poc importants. La propera nit serà serena, amb temperatures fresques però menys que la darrera, i de cara a demà continuarà el temps molt estable, amb temperatura màxima una mica més alta i alguns núvols de tarda. Dissabte i diumenge no es preveuen canvis,el temps continuarà molt tranquil i les temperatures seran més altes,sobretot de dia. A principis de la setmana vinent podríem tenir un episodi de ruixats al nord i temperatures de nou fresques amb vent de mestral.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 3 i 7ºC, amb vent moderat de mestral a la tarda, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima:   4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,6ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    23,5ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,4ºC
T. Mínima:      6,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      22,2ºC
T. Mínima:        4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,7ºC
T. Màxima:  3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada