dimecres, 27 de maig del 2015

Dades 27 de maig de 2015

El dia ha estat pràcticament igual al d'ahir,amb temps molt estable, domini clar del sol arreu tot el dia, i tant sols alguns núvols de tarda poc importants al Pirineu, i que no han deixat precipitacions. La propera nit dominarà el cel clar i les temperatures seran menys baixes que la nit passada, i demà tornarà a dominar de forma plena el sol amb quatre núvols decoratius en zones de muntanya a la tarda, i amb temperatures lleugerament més altes. Divendres continuarà la mateixa tendència, i entre dissabte i diumenge augmenta la possibilitat de ruixats de tarda sobretot a zones de muntanya. És possible que entre dilluns i dimarts la inestabilitat sigui més marcada, amb més ruixats i temperatures una mica més baixes.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 24 i 27ºC pel que fa a les màximes, i entre els 6 i 8ºC pel que fa a les mínimes. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix, de mestral al matí i marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:    7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima:   6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,0ºC
T. Mínima:       8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,0ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    26,9ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,1ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    26,9ºC
T. Mínima:      4,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 24,5ºC
T. Màxima:  7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada