divendres, 15 de maig del 2015

Dades 15 de maig de 2015

El dia ha estat  molt tranquil i dominat pel sol tota la jornada, tant sols amb alguns núvols d'evolució a primera hora de la tarda i que no han portat conseqüències. Independentment, l'entrada de la massa d'aire fresc ha portat nevades a la serralada pirinenca, no massa importants i preferentment a la banda nord. La propera nit serà serena, una mica freda i amb vent de mestral que es deixarà sentir. Demà tindrem un dia assolellat, amb alguns núvols poc importants i temperatura que pujarà una mica més de dia, continuarà el vent de mestral moderat. Diumenge la situació serà semblant amb temperatura que continuarà pujant de forma progressiva i ja amb menys vent, i dilluns tot continuaria igual. Dimarts a la tarda ens podria arribar un front fred amb tempestes i una posterior baixada de temperatures a mitjans de la propera setmana.

Les temperatures han baixat clarament respecte les d'ahir, amb màximes entre els 19 i 25ºC,i mínimes entre els 5 i 10ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,3ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:   4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,9ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    24,7ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:      8,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      24,1ºC
T. Mínima:        8,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,8ºC
T. Màxima:  6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada