dilluns, 18 de maig del 2015

Dades 18 de maig de 2015

La setmana ha començat amb cel totalment serè i tant sols a la tarda han aparegut alguns núvols prims per ponent, molt poc importants. Demà ens arriba un front atlàntic que ens portarà cels força tapats ja des de primera hora del dia, i amb ruixats i algunes tempestes que poden acabar caient a la majoria de llocs, amb molta irregularitat però puntualment una mica intenses i amb calamarsa, i amb temperatura que baixarà d'una forma bastant clara. Dimecres el front ja s'haurà allunyat, entrarà el mestral i la temperatura serà molt suau, i amb ruixats de tarda al nord-est del país. En dies posteriors sembla que el temps serà tranquil i amb temperatures de nou en progressiu ascens

Les màximes del dia s'han situat entre els 25 i 30ºC, i les mínimes entre els 6 i 12ºC, amb inversió tèrmica marcada de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,9ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima:  9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,7ºC
T. Mínima:       8,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,5ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    30,1ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,2ºC
T. Mínima:      9,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      29,3ºC
T. Mínima:        6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,6ºC
T. Màxima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada