dissabte, 30 de maig del 2015

Dades 30 de maig de 2015

El temps d'avui ha tornat a ser molt tranquil fins a migdia, amb domini del sol i tant sols amb quatre núvols poc importants, mentre que a la tarda s'han tornat a formar nuvolades a zones de muntanya que han deixat tempestes bàsicament al Pirineu, i alhora han augmentat els núvols per ponent degut a les encluses de les tempestes que s'han anat formant a la serralada ibèrica. La propera nit tindrem intervals de núvols sense precipitacions i amb temperatures suaus, mentre que demà tindrem una situació similar a la d'avui, amb més sol al matí i nuvolades i ruixats al Pirineu a la tarda, amb temperatura semblant a la dels darrers dies. Sembla que la setmana començarà amb una tònica similar de ruixats de tarda al Pirineu i temps en general tranquil, tot i que a mesura que passin els dies els ruixats aniran desapareixent i les temperatures a poc a poc aniran cap amunt. Ara per ara no es veuen canvis de temps importants a la vista.

Les temperatures màximes han estat una mica més baixes que no pas les d'ahir, amb valors entre els 24 i 27ºC i mínimes entre els 7 i 11ºC i inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,3ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima:  10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,6ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,5ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    26,2ºC
T. Mínima:      8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,7ºC
T. Mínima:     11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    27,9ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 24,7ºC
T. Màxima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada