dissabte, 2 de maig del 2015

Dades 2 de maig de 2015

Avui hem tingut un temps molt similar al d'ahir, amb bandes de núvols alts i mitjos que han arribat per ponent des de mig matí, i especialment a partir de migdia, quan ha quedat el cel força ennuvolat tot i alguna clariana esporàdica. No s'esperen precipitacions tret d'alguns ruixats a la serralada pirinenca. Demà tindrem de nou un dia càlid, més que no pas avui, i amb temps assolellat al matí i amb més núvols a la tarda de nou alts i mitjos, sense conseqüències. Dilluns la situació podria ser similar, amb molts núvols i temperatures altes, probablement les més altes de l'episodi i amb valors entre 25 i 32ºCa la nostra zona. A partir de dimarts sembla que la temperatura s'aniria normalitzant progressivament, però sense perspectives de pluja a curt ni mig termini.

Les temperatures màximes s'han enfilat una mica més que ahir, i s'han situat entre els 23 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 12ºC, amb baixa humitat, vent de sud fluix al matí i moderat de ponent a la tarda, i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   23,5ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,8ºC
T. Mínima:   10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,6ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,8ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    29,8ºC
T. Mínima:     11,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,6ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      26,2ºC
T. Mínima:       10,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,9ºC
T. Màxima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada a primera hora del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada