dimarts, 19 de maig del 2015

Dades 19 de maig de 2015

El dia ha estat dominat pels núvols i els ruixats que han anat caient durant el dia i sobretot a la tarda, en general febles però de forma puntual han estat moderats i acompanyats de tempesta. Aquest vespre ens acabarà de passar el front i continuaran les precipitacions més aviat febles fins a primera hora de la nit, mentre que demà tindrem un dia més clar tot i algunes boires a primera hora del matí, i amb nuvolades i ruixats al nord a la tarda. Demà bufarà vent de mestral no massa fort, i les temperatures seran molt suaus, una mica més altes que avui de dia,però amb matinada més fresca. En dies posteriors el temps serà estable i amb temperatures que a poc a poc aniran pujant, sobretot les màximes.

Les temperatures d'avui han estat força més baixes que no pas les d'ahir, amb valors de les màximes entre els 14 i 17ºC, i mínimes més altes, entre els 10 i 12ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta a la tarda i el vent fluix variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,8ºC
T. Mínima:   10,4ºC
Precipitació: 6,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima:  10,4ºC
Precipitació: 8,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,0ºC
T. Mínima:      11,6ºC
Precipitació:   5,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,0ºC
T. Mínima:      9,8ºC
Precipitació:   3,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    16,8ºC
T. Mínima:      8,8ºC
Precipitació:   5,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    15,4ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:   1,8 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      14,9ºC
T. Mínima:        11,2ºC
Precipitació:    3,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,1ºC
T. Màxima: 12,2ºC
Precipitació: 4,2 mm
Fenòmens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada