diumenge, 24 de maig del 2015

Dades 24 de maig de 2015

El dia ha començat amb temps molt tranquil i cel serè o poc ennuvolat arreu, però ràpidament han començat a augmentar els núvols, quedant el cel tapat a partir de migdia i durant la tarda, amb alguna clariana esporàdica i sense precipitacions. La propera nit serà força ennuvolada i amb temperatures poc fredes, mentre que demà tornarem a tenir força núvols, algunes clarianes i de nou sense possibilitats de pluja. A partir de dimarts aquesta lleugera inestabilitat es retira i predominarà el temps estable fins finals de setmana i amb temperatures més altes, i a partir de llavors podria tornar a augmentar la inestabilitat amb ruixats ja a finals del cap de setmana o entrada la setmana vinent.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 20 i 25ºC,i les mínimes entre els 7 i 10ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona,i el vent ha bufat de mestral fluix amb cops moderats al matí, i fluix de sud-est a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,5ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima:   8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,9ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:       8,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    24,0ºC
T. Mínima:      6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    24,7ºC
T. Mínima:     10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      22,7ºC
T. Mínima:        7,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 20,9ºC
T. Màxima:  7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada