dissabte, 16 de maig del 2015

Dades 16 de maig de 2015

Avui hem tingut un dia dominat pel temps molt estable i tranquil i amb sol pràcticament arreu, tant sols s'han vist alguns núvols decoratius molt poc importants. La situació està dominada per una falca anticiclònica i de moment no es preveu canvis. La propera nit tindrem cel serè i la temperatura serà més alta que les darreres nits, sobretot en zones mitges i altes, i demà tornarà a dominar el sol de forma plena i de nou amb alguns nuvolets poc importants. La temperatura màxima pujarà 1-2 graus més. Dilluns tot continua igual, i de cara dimarts a la tarda i vespre els models continuen assenyalant l'arribada d'un front amb ruixats i tempestes freqüents, que ja s'hauria allunyat el dimecres però amb temperatures força més fresques.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 23 i 28ºC, i les mínimes entre els 6 i 11ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent de mestral moderat, més intens al matí i més suau a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,0ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima:  11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,2ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,1ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    28,3ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,1ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      26,7ºC
T. Mínima:        6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,4ºC
T. Màxima:  6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada