diumenge, 11 de setembre del 2016

Fotografies de la setmana (5 a l'11 de setembre de 2016)

Dilluns 5 de setembre:  la setmana començava amb temps plenament estable, domini del sol i calor molt intensa. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dimarts 6 de setembre:  va continuar el temps estable amb sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 7 de setembre:  jornada dominada pel temps estable però amb intervals de núvols baixos sobretot cap a l'est. Imatge a primera hora de la tarda a Conill:

Dijous 8 de setembre:  de nou el temps va ser tranquil, amb sol i intervals de núvols baixos sobretot al matí i migdia, més trencats a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 9 de setembre:  la inestabilitat va augmentar i a la tarda i nit es van formar tempestes força extenses, irregulars i que localment van descarregar amb força. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Dissabte 10 de setembre:  el temps va ser lleugerament inestable,amb intervals de núvols i algunes tempestes a primera hora de la tarda cap al prelitoral, vistes des dels plans de Conill:

Diumenge 11 de setembre:  el dia ha començat amb cel ben serè i bona visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada