dimecres, 14 de setembre del 2016

Dades 14 de setembre de 2016

El dia ha començat amb cels tapats arreu i encara alguns ruixats dispersos, restes de la inestabilitat que ens ha afectat durant la primera part de la nit i que pel que fa a les nostres zones, ha deixat quantitats de pluja molt modestes, inferiors en tot cas als 10 litres. A mig matí s'han obert clarianes i el cel ha continuat variable fins a mitja tarda quan de nou han tornat a augmentar els núvols pel sud. Durant el vespre i primera hora de la nit no es descarta algun ruixat, poca cosa tot plegat, i demà a la matinada tindrem temperatures més baixes encara que les d'avui, i amb un dia amb intervals de núvols, vent no massa fort de mestral, bona visibilitat, temperatures màximes més baixes i que en alguns llocs no arribaran ni als 20ºC, i sense precipitacions. De cara a posteriors dies sembla que el temps serà estable i que la temperatura a poc a poc aniria pujant.

Les màximes d'avui han anat entre els 19 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 16ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:   13,3ºC
Precipitació:  3,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:    13,1ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,7ºC
T. Mínima:    13,9ºC
Precipitació:  2,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      18,7ºC
T. Mínima:       11,9ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,7ºC
T. Mínima:       15,8ºC
Precipitació:     3,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      21,3ºC
T. Mínima:       13,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      22,7ºC
T. Mínima:       15,3ºC
Precipitació:     2,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,4ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:  4,4 mm
Fenomens observats: pluja a la nit, boirina de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada