diumenge, 11 de setembre del 2016

Dades 11 de setembre de 2016

El dia ha començat amb cel ben serè, i al llarg del matí han anat apareixent alguns intervals de núvols. A migdia i primera hora de la tarda s'han format nuvolades cap al sud que han acabat deixant algun feble ruixat però que no ens han arribat a afectar, i a hores d'ara el cel ja s'està acabant d'asserenar de nou. La propera nit tindrem cel serè tot i que es podrien formar núvols baixos cap a l'est, i les mínimes seran un dia més molt suaus, especialment altes en indrets elevats. Demà tornarem a tenir un dia de sol, amb algunes nuvolades a la tarda i amb calor que de nou es deixarà sentir, amb valors que superaran els 30ºC en algunes zones. De cara a dimarts se'ns acosta l'embossament d'aire fred en alçada i els núvols aniran augmentant al llarg del dia, i ja a la tarda hi haurà xàfecs i algunes tronades a l'interior. De cara a la nit de dimarts a dimecres ens passaria per sobre el gruix de la pertorbació amb tempestes intenses a qualsevol lloc, allunyant-se durant el dia de dimecres alhora que la temperatura baixarà de forma clara.

Les màximes d'avui han pujat i s'han situat entre els 27 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 18ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,7ºC
T. Mínima:   15,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,9ºC
T. Mínima:    16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,3ºC
T. Mínima:    14,4ºC
Precipitació:  0,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      27,2ºC
T. Mínima:       17,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      31,5ºC
T. Mínima:       14,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,2ºC
T. Mínima:       16,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      31,9ºC
T. Mínima:       13,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    28,9ºC
T. Mínima:     17,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada