divendres, 16 de setembre del 2016

Dades 16 de setembre de 2016

El dia ha començat amb alguns intervals de núvols,però ràpidament s'han anat trencant i ha quedat un dia ben serè. L'embossament d'aire fred en alçada que ens ha afectat els darrers dies ja s'ha allunyat i ara estem en una situació més estable. Demà però el temps torna a canviar a l'est del país amb xàfecs i tempestes sobretot a la tarda i vespre que podrien ser forts al litoral i zones properes, i en canvi a l'interior tindrem un augment de núvols però sense possibilitat de pluja, Demà el vent de mestral serà més fort i la temperatura torna a baixar, mentre que diumenge hi haurà núvols a primera hora però al llarg del dia el temps es va estabilitzant, amb ambient fred de matinada però més suau la resta del dia. De cara a la setmana vinent, almenys pel que fa a la primera part de la setmana, no es veuen canvis de temps importants.

Les màximes d'avui han anat entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 11ºC, amb bona visibilitat, baixa humitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,8ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,6ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      16,9ºC
T. Mínima:        9,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      21,7ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      19,5ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      21,1ºC
T. Mínima:        8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,7ºC
T. Mínima:     10,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada