dilluns, 12 de setembre del 2016

Dades 12 de setembre de 2016

El dia ha estat molt semblant al d'ahir, amb sol a primera hora i intervals de núvols entre mig matí i primera hora de la tarda i que no han deixat pluja excepte algun ruixat al Pirineu. La propera nit serà tranquil·la amb alguns núvols i temperatures suaus, De cara a demà ja tindrem més núvols que aniran a més sobretot a partir de migdia, amb un matí més assolellat. A la tarda ens arriba la part davantera de la pertorbació i hi pot haver tempestes irregulars, sobretot a zones de muntanya. A la nit ens arriba el front fred més actiu i les precipitacions es generalitzaran. Seran fortes i amb tempesta i aniran escombrant tot el país de sud-oest a nord-est. Com que tot plegat anirà força ràpid no cauran grans quantitats d'aigua en general, però sí que les precipitacions, en el moment de caure, poden ser intenses, amb calamarsa i vent fort.  A partir de primera hora de dimecres les pluges s'aniran allunyant de sud a nord, el vent gira a mestral i la temperatura baixarà amb ganes. Dimecres serà un dia insegur amb alguns ruixats de tarda sobretot al nord del país, i amb ambient molt més fresc que els darrers dies.

Les màximes d'avui han anat entre els 26 i 32ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 14 i 17ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,7ºC
T. Mínima:   15,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,5ºC
T. Mínima:    16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,7ºC
T. Mínima:    13,8ºC
Precipitació:  0,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      26,4ºC
T. Mínima:       16,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      30,8ºC
T. Mínima:       14,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      29,7ºC
T. Mínima:       16,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      31,6ºC
T. Mínima:       14,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    28,6ºC
T. Mínima:     16,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada