dilluns, 5 de setembre del 2016

Dades 5 de setembre de 2016

El dia ha estat semblant al d'ahir, amb domini del sol en general tot i alguns núvols prims que han anat desfilant sense conseqüències, fins i tot menys dels que es van presentar ahir. Seguim sota la influència d'un anticicló que porta associada una massa d'aire càlid a tots els nivells molt important, i que pel que fa a la nostra zona començarà a retirar-se de cara a demà. Demà tornarem a tenir sol amb alguns núvols prims, seguirà la sequera però les temperatures, tot i ser elevades, començaran a baixar. Aquesta tendència es preveu que segueixi els propers dies, amb temps estable i temperatura que a poc a poc anirà baixant, i de moment sense perspectives de canvis importants que puguin portar precipitacions.

Les màximes d'avui han baixat lleugerament, amb valors entre els 32 i 36ºC, mentre que les mínimes han pujat en general, amb valors entre els 18 i 22ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat regular i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,7ºC
T. Mínima:   20,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,4ºC
T. Mínima:    21,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,4ºC
T. Mínima:    18,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      31,7ºC
T. Mínima:       21,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      36,3ºC
T. Mínima:       17,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      33,9ºC
T. Mínima:       22,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      34,8ºC
T. Mínima:       18,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    32,6ºC
T. Mínima:     22,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada