dissabte, 3 de setembre del 2016

Dades 3 de setembre de 2016

El dia ha estat dominat pel sol sobretot al matí, tot i alguns intervals de núvols prims, mentre que a la tarda els núvols prims s'han fet més abundants i s'han format nuvolades al Pirineu on han donat tempestes, i que no han afectat a la nostra zona. La propera nit serà càlida i algunes mínimes no baixaran dels 20ºC. Demà tindrem un dia semblant al d'avui, amb més sol al matí i de nou creixement de nuvolades a partir de migdia al Pirineu on deixaran tempestes, més freqüents que les d'avui i podrien baixar fins a alguns punts de l'interior. Demà la calor serà molt intensa, amb màximes properes als 35ºC o puntualment superiors a la nostra zona. Dilluns el temps serà semblant, potser afluixant una mioca la calor, i a partir de dimarts a poc a poc la temperatura anirà baixant, de moment sense perspectives de canvis de temps significatius.

Les màximes d'avui han anat entre els 32 i 35ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 16 i 20ºC, amb humitat baixa, visibilitat regular i vent fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  34,1ºC
T. Mínima:   17,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,7ºC
T. Mínima:    18,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,5ºC
T. Mínima:    16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      32,6ºC
T. Mínima:       18,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      34,6ºC
T. Mínima:       16,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      34,8ºC
T. Mínima:       18,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      35,4ºC
T. Mínima:       16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    33,4ºC
T. Mínima:     19,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada