diumenge, 18 de setembre del 2016

Fotografies de la setmana (12 al 18 de setembre de 2016)

Dilluns 12 de setembre:  la setmana començava amb temps plenament estable, sol i alguns núvols no massa importants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimarts 13 de setembre:  tot i que al matí i migdia predominava el sol, a la tarda van començar a augmentar els núvols degut a l'acostament d'un front des de ponent. Imatge de núvols mitjos a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 14 de setembre:  a la nit ens va creuar el front deixant ruixats irregulars, i durant el dia van quedar núvols i clarianes. Imatge al final de la tarda a Calaf:

Dijous 15 de setembre: dia de temps variable i canviant, ennuvolat sobretot a la tarda però amb molt poca precipitació. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 16 de setembre:  la sequera acumulada dels darrers mesos està provocant que molts roures comencin a perdre la fulla, sobretot en zones careneres i de sòl prim. Imatge a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 17 de setembre:   després d'un matí ennuvolat, a la tarda el dia va quedar variable, amb sol i intervals de núvols. Imatge als plans de Conill a la tarda:
Diumenge 18 de setembre: el matí ha començat amb un cel ben blau i amb molt bona visibilitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada