divendres, 9 de setembre del 2016

Dades 9 de setembre de 2016

El dia ha començat amb núvols baixos força freqüents i que, amb algunes clarianes, han persistit fins a mig matí, i més trencats a migdia, Ràpidament a primera hora de la tarda s'han format algunes tempestes prop de la serralada prelitoral i que han caigut amb certa intensitat, per bé que han estat molt locals i irregulars. A mitja tarda s'han format d'altres tempestes intenses al Pirineu. La inestabilitat tendeix a augmentar i no es descarten noves tempestes en punts de l'interior ja entrada la nit, localment amb certa intensitat. Demà tindrem núvols a primera hora que s'aniran trencant, i de nou a la tarda es formaran tempestes, més locals que no pas les d'avui, i demà amb temperarura més baixa. De cara a diumenge, en canvi, tindrem un dia molt més tranquil i amb màximes que pujaran, tot i que la matinada serà relativament fresca.

Les màximes d'avui han anat entre els 26 i 31ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 16 i 18ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,6ºC
T. Mínima:   16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,6ºC
T. Mínima:    17,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,7ºC
T. Mínima:    16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      26,0ºC
T. Mínima:       17,6ºC
Precipitació:    10,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      30,9ºC
T. Mínima:       16,4ºC
Precipitació:     7,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,2ºC
T. Mínima:       17,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29,3ºC
T. Mínima:       16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,8ºC
T. Mínima:     17,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada, llamps, trons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada