dissabte, 10 de setembre del 2016

Dades 10 de setembre de 2016

El dia ha començat amb intervals de núvols, restes de la pertorbació que ens ha creuat durant la nit i que ha portat tempestes força freqüents però com sempre molt irregulars, i que per la nostra zona ha deixat quantiitats de pluja força modestes. Al llarg del matí els núvols s'han anat desfent, i de nou a la tarda han crescut nuvolades amb nous ruixats, molt més dispersos i febles que no pas els d'ahir. Durant la nit desapareixeran les precipitacions i les temperatures seran moderadament fresques, mentre que de cara a demà tindrem alguns núvols baixos a primera hora i domini del sol durant el dia, amb temperatures màximes que pujaran. De cara a dilluns encara continuaria el temps tranquil, i serà entre dimarts i dimecres que ens arriba un embossament d'aire fred en alçada i que ens pot portar un canvi de temps notable. No obstant, caldrà veure on s'acaba situant aquest per tal de poder afinar la previsió. En tot cas sembla que tindríem temps molt inestable i més fresc.

Les màximes d'avui han anat entre els 24 i 29ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 17ºC,amb vent fluix de mestral, humitat moderada i. bona visibilitat,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,2ºC
T. Mínima:   15,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,1ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   28,6ºC
T. Mínima:    14,5ºC
Precipitació:  0,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      24,6ºC
T. Mínima:       15,6ºC
Precipitació:    1,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      29,4ºC
T. Mínima:       17,0ºC
Precipitació:     0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      27,2ºC
T. Mínima:       16,7ºC
Precipitació:     0,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      28,9ºC
T. Mínima:       16,4ºC
Precipitació:     3,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    26,6ºC
T. Mínima:     15,8ºC
Precipitació:  4,3 mm
Fenomens observats: pluja i tempesta a la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada