diumenge, 25 de setembre del 2016

Fotografies de la setmana (19 al 25 de setembre de 2016)

Dilluns 19 de setembre:  la setmana començava amb molta tranquil·litat, cel serè i alguns núvols. Imatge a primera hora de la tarda a Conill:


Dimarts 20 de setembre:  el pas d'una feble pertorbació va portar intervals de núvols alts i mitjos però sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 21 de setembre:  de nou el temps es va estabilitzar completament, amb cels serens i bona visibilitat sobretot al migdia i la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Dijous 22 de setembre:  el temps va continuar tranquil, tot i que amb intervals de núvols provocats per l'entrada d'una massa d'aire molt humida del mar. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 23 de setembre:  augment de la inestabilitat degut a un petit embossament d'aire fred en alçada que ens va portar molts núvols i algunes tempestes irregulars. Imatge a mitja tarda:


Dissabte 24 de setembre: el temps ha estat de nou estable amb sol però amb intervals de núvols sobretot a primera hora de la tarda:


Diumenge 25 de setembre:  després d'un matí tranquil, a la tarda s'han format algunes tempestes cap al Bages que localment han estat fortes, com aquesta que es veia des de Calaf mirant a l'est a mitja tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada