dijous, 15 de setembre del 2016

Dades 15 de setembre de 2016

La jornada d'avui ha tingut dues parts: un matí amb núvols alts i mitjos i amb moltes clarianes, i una tarda més ennuvolada i en que fins i tot han caigut gotes a ponent. La situació ve dominada per un embossament d'aire fred actiu situat gairebé damunt nostre però amb vents secs, per la qual cosa les precipitacions són escasses. La propera nit seguirem amb intervals de núvols i amb ambient fresc, mentre que demà serà un dia semblant a avui, variable i amb màximes molt suaus. El vent serà de mestral fluix a moderat i més fort a la tarda. Dissabte i diumenge seran dos dies dominats pel vent del nord, temps insegur amb ruixats al litoral i nord-est del país, vent de mestral que no sembla que hagi de ser massa fort, i per les temperatures que es mantindran més aviat fresques.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 22ºC, i les mínimes entre els 7 i 11ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,8ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,6ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      16,9ºC
T. Mínima:        9,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      21,7ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      19,5ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      21,1ºC
T. Mínima:        8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    18,4ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada