diumenge, 25 de setembre del 2016

Dades 25 de setembre de 2016

El dia ha començat amb temps tranquil, i amb intervals de núvols alts i mitjos que anaven circulant de ponent a llevant, independentment s'han format bancs de boira a diverses planes interiors. A partir de primera hora de la tarda ràpidament s'han format tempestes actives que han afectat diferents punts del país, com sempre amb molta irregularitat però que allà on han caigut ho han fet amb molta intensitat. La inestabilitat pot continuar fins entrat el vespre i noes descarten algunes tempestes a la nostra zona, mentre que a partir de llavors la indestabilitat ja es trasllada al litoral. Demà encara hi haurà intervals de núvols i algun ruixat cap al sud, mentre que durant el dia el temps s'anirà estabilitzant, De cara a la propera setmana, almenys fins mitjans de setmana, el temps es preveu tranquil i amb temperatures molt suaus.

Les màximes del dia han anat entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 14ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:   10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,6ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,8ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació:  0,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      22,8ºC
T. Mínima:       12,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      25,2ºC
T. Mínima:       12,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,6ºC
T. Mínima:       13,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,2ºC
T. Mínima:       11,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24,2ºC
T. Mínima:     13,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: arc de Sant Martí, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada