dimecres, 21 de setembre del 2016

Dades 21 de setembre de 2016

Avui hem tingut una jornada dominada pel temps molt estable, amb alguns núvols prims a primera hora restes de la pertorbació que ens va afectar ahir, i un cop s'han desfet ha quedat una jornada ben assolellada, i tant sols a la tarda han aparegut alguns núvols prims cap al nord-oest. La propera nit apareixeran alguns núvols per ponent, i demà tindrem un dia més variable, amb intervals de núvols i alguna feble precipitació cap al sud, no sembla que demà hagi de ploure a la nostra zona, i en tot cas si ho fa serà amb poca intensitat. Divendres augmenta més la inestabilitat, els núvols seran més freqüents i podrien caure xàfecs i tempestes sobretot a la tarda, irregulars i localment forts, amb temperatura més baixa. De cara al cap de setmana sembla que el temps seria de nou més estable.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 21 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 12ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,6ºC
T. Mínima:   10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:    12,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,4ºC
T. Mínima:    10,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      21,5ºC
T. Mínima:       11,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      27,3ºC
T. Mínima:       10,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,2ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:        8,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,7ºC
T. Mínima:     11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada