dissabte, 17 de setembre del 2016

Dades 17 de setembre de 2016

El dia ha començat amb cels ben tapats arreu per l'arribada d'un front fred que viatjava de nord a sud i que no ha deixat precipitacions. A partir de mig matí el cel s'ha anat trencant pel nord i el sol ha dominat, però a la tarda s'han format nuvolades cap al nord que no han deixat pluja a la nostra zona, però no es descarta que caigui algun petit ruixat, sembla que molt poca cosa, Les precipitacions poden ser més importants, tot i que irregulars, prop del litoral. La nit i matinada seran fresques i demà ens llevarem amb intervals de núvols, però el dia serà tranquil en general, i amb temperatura màxima que serà una mica més alta que la d'avui. I de cara a la propera setmana, almenys per la primera part de la setmana, sembla que el temps serà tranquil i amb temperatures força suaus.

Les màximes d'avui han anat entre els 18 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 15ºC, amb vent fluix amb algun cop moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,1ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,8ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,8ºC
T. Mínima:    11,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      18.3ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,0ºC
T. Mínima:       14,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      20,6ºC
T. Mínima:       12,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      22,3ºC
T. Mínima:       11,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:     11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada