dissabte, 24 de setembre del 2016

Dades 24 de setembre de 2016

El dia ha estat tranquil, amb cel força serè fins a mig matí i amb creixement de nuvolades a migdia i a la tarda que no han deixat ruixats a la nostra zona. De cara a la nit el cel es taparà ràpidament per l'acostament d'un front atlàntic, i la propera nit les mínimes seran una mica més altes. Ja de cara a demà tindrem núvols abundants, algunes clarianes i a partir de migdia sobretot es formaran tempestes que de nou podran tornar a ser fortes, però amb distribució molt irregular, i que preferentment cauran a l'est i nord del país. Demà la temperatura baixarà de dia a causa de la nuvolositat abundant. I la propera setmana sembla que començaria amb temps més tranquil tot i que una mica més fresc, i de nou sense cap perspectiva de canvis de temps que ens puguin portar pluges abundants.

Les màximes d'avui han anat entre els 22 i 27ºC, i les mínimes entre els 9 i 13ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,7ºC
T. Mínima:   11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,8ºC
T. Mínima:    11,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,4ºC
T. Mínima:     9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      22,4ºC
T. Mínima:       12,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      25,2ºC
T. Mínima:       12,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,7ºC
T. Mínima:       12,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,6ºC
T. Mínima:        9,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24,5ºC
T. Mínima:     12,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada