divendres, 23 de setembre del 2016

Dades 23 de setembre de 2016

El dia ha començat amb boires i núvols baixos cap a l'est, i amb intervals de núvols prims a la resta. Al llarg del matí i un cop s'han desfet les boires hi ha hagut nuvolositat variable. A primera hora de la tarda s'han format tempestes cap al sud que a nosaltres ens han deixat un cel ben tapat de núvols alts i mitjos, i per altra banda s'han format diverses tempestes al Pirineu. Durant el vespre i la nit encara hi ha possibilitat de tronades, com sempre irregulars però que allà on caiguin ho farien amb bastanta intensitat. Demà tindrem algunes boires matinals i un matí amb núvols i clarianes com avui, mentre que demà a la tarda podrien caure alguns xàfecs, menys que no pas els d'avui. Diumenge torna a augmentar la inestabilitat, sobretot a la tarda amb noves tempestes.

Les màximes d'avui han anat entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 11 i 15ºC, amb vent fluix a moderat de sud-est, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,8ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,9ºC
T. Mínima:    12,4ºC
Precipitació:  1,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,9ºC
T. Mínima:    11,8ºC
Precipitació:  0,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      22,7ºC
T. Mínima:       13,6ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      26,1ºC
T. Mínima:       13,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,2ºC
T. Mínima:       14,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,5ºC
T. Mínima:       11,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24,2ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada