dimarts, 13 de setembre del 2016

Dades 13 de setembre de 2016

A primera hora del dia hi havia moltes boires i núvols baixos a l'est del país, i ràpidament tot això s'ha desfet i ha quedat un matí amb sol tot i alguns núvols. La tarda ha continuat amb la mateixa tònica de més aviat sol tot i alguns intervals de núvols. La propera nit ens arriba el front fred, el cel es taparà ràpidament i les tempestes aniran entrant pel sud-oest del país i aniran progressant cap a la resta al llarg de la nit. Plourà pràcticament a tot arreu i en molts llocs amb intensitat, per bé que el front passarà amb una certa velocitat. Al llarg de la nit les pluges aniran marxant del sud i de matinada ja tant sols plourà al nord, i a mig matí ja s'haurà allunyat del tot amb gir del vent a mestral. Demà tindrem un dia variable, amb risc d'algun xàfec de tarda i amb vent de mestral que es deixarà sentir, i demà les màximes quedaran clarament més baixes. La nit de dimecres a dijous serà molt fresca. En dies posteriors sembla que el temps serà tranquil amb calor molt moderada, i de moment sense més canvis de temps a la vista.

Les màximes d'avui han anat entre els 26 i 30ºC, i les mínimes entre els 14 i 18ºC,amb vent fluix a moderat entre est i sud-est, visibilitat dolenta a primera hora i regular la resta del dia, i humitat moderada,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,2ºC
T. Mínima:   14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,6ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   29,8ºC
T. Mínima:    13,7ºC
Precipitació:  0,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      26,0ºC
T. Mínima:       16,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      29,6ºC
T. Mínima:       16,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,2ºC
T. Mínima:       17,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29,7ºC
T. Mínima:       15,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,3ºC
T. Mínima:     16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada