dijous, 8 de setembre del 2016

Dades 8 de setembre de 2016

El dia ha començat amb boires i núvols baixos a l'est,mentre que cap a ponent i al nord el matí ha començat més serè. Un cop s'han desfet aquestes boires han quedat intervals de núvols baixos que a estones han estat més abundants,i a estones més trencats,i que no han deixat precipitacions tret d'algunes pluges febles al litoral sud. La propera nit tornaran a formar-se méz boires i núvols baixos, i de cara a demà sí que la inestabilitat augmenta d'una forma més decidida. A primera hora hi haurà molts núvols baixos, que s'aniran trencant al llarg del matí, i serà a partir de migdia i la tarda que es formaran nuvolades que deixaran xàfecs i tempestes. Aquestes seran més probables al centre i nord, tot i que també es poden presentar a les muntanyes del sud, i seran irregulars i localment cauran amb intensitat, Demà les temperatures baixaran una mica més. Dissabte encara podríem tenir inestabilitat tot i que menys marcada que demà, i diumenge el temps sí que es podria estabilitzar més, sempre amb calor moderada.

Les màximes d'avui han anat entre els 24 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 13 i 17ºC,amb humitat elevada, vent fluix del sud-est i mala visibilitat, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,9ºC
T. Mínima:   15,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,4ºC
T. Mínima:    14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,0ºC
T. Mínima:    13,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      23,6ºC
T. Mínima:       15,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      29,6ºC
T. Mínima:       16,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      26,7ºC
T. Mínima:       17,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29,1ºC
T. Mínima:       15,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,3ºC
T. Mínima:     16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada