divendres, 30 de setembre del 2016

Dades 30 de setembre de 2016

El dia ha tornat a estar caracteritzat per l'estabilitat, amb nombroses boires a primera hora i cel ben serè a partir de mig matí un cop les boires s'han anat desfent. De moment tot segueix igual, però de cara a la nit el cel s'anirà tapant de ponent a llevant debut a l'entrada d'un front fred per l'oest qiue ens afectarà demà. Demà tindrem un dia més insegur, amb intervals de núvols i ruixats a la tarda bàsicament al Pirineu, tot i que de formas puntual també podrien caure a d'altres llocs. Demà les temperatures màximes baixaran lleugerament. Diumenge sembla que encara al matí tindrem força núvols i algun ruixat sobretot al sud, i més clarianes a la tarda. Diumenge les temperatures seran una mica més baixes. Dilluns ja tindrem temps més estable i càlid, i sembla que aquesta tònica de temps tranquil i amb temperatura molt suau es pot allargar uns quants dies més.

Les màximes d'avui han anat entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 9 i 13ºC, amb humitat moderada, visibilitat no massa bona i vent fluix de direcció variable, tot i que a la tarda a estones bufava el sud-est amb certes ganes.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,0ºC
T. Mínima:   10,8ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,8ºC
T. Mínima:    10,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,1ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      22,9ºC
T. Mínima:       10,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      26,0ºC
T. Mínima:       11,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      26,6ºC
T. Mínima:       11,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      27,4ºC
T. Mínima:        9,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24,9ºC
T. Mínima:     12,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada