dimarts, 27 de setembre del 2016

Dades 27 de setembre de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb alguns núvols baixos i boires a primera hora, un cop aquestes s'han desfet ha quedat una jornada variable, amb nuvolades que han crescut a migdia i primera hora de la tarda però que,a diferència d'ahir, no han deixat precipitació. La propera nit tindrem alguns núvols poc importants i de nou es formaran boires sobretot a llocs enclotats, amb mínimes que no seran massa baixes. Demà tindrem temps molt estable, amb domini del sol i tant sols amb alguns núvols al migdia i tarda que no seran massa importants, i amb màximes lleugerament més altes, Dijous encara tindrem el mateix tipus de temps, molt estable i tranquil, i de cara al cap de setmana s'espera un petit canvi de temps amb el pas d'un front poc actiu que comprortaria més núvols i alguns ruixats.

Les màximes d'avui han estat semblants a ahir,amb valors entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes han estat més altes i s'han situat entre els 12 i 15ºC, amb vent fluix de sud-est, bona visibilitat tret de primera hora del matí, i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,7ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,7ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   25,3ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      20,7ºC
T. Mínima:       13,7ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,7ºC
T. Mínima:       15,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      24,5ºC
T. Mínima:       14,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      25,2ºC
T. Mínima:       12,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,4ºC
T. Mínima:     14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada