diumenge, 30 d’agost del 2015

Fotografies de la setmana (24 al 30 d'agost de 2015)

Dilluns 24 d'agost: la setmana començava amb temps molt tranquil i domini del sol de punta a punta de dia.Imatge a mitja tarda:
Dimarts 25 d'agost: un nou dia de temps serè i ben assolellat de punta a punta de dia i a tot el país. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 26 d'agost: tot va continuar exactament igual, amb cels serens a tot arreu i tant sols amb quatre núvols decoratius, com en aquesta imatge a la tarda a Calaf:
Dijous 27 d'agost: a grans trets tot va continuar igual, tant sols com a petita novetat esmentar que el pas d'una cua de front fred va portar alguns núvols prims. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 28 d'agost: nova jornada de temps molt estable, amb domini del sol arreu i calor de ple estiu. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 29 d'agost: de nou el temps va ser totalment estable,amb alguna boira a primera hora de dia i domini del sol de forma plena la resta de dia. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 30 d'agost: el matí ha començat amb domini del sol de forma general, bona visibilitat i temperatures força elevades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada