diumenge, 16 d’agost del 2015

Fotografies de la setmana (10 al 16 d'agost de 2015)

Dilluns 10 d'agost: la setmana començava amb temps totalment estable i amb sol arreu, pràcticament sense núvols. Imatge a mitja tarda:
Dimarts 11 d'agost: novament el temps va ser del tot estable i amb domini general del sol. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 12 d'agost: la inestabilitat va augmentar una mica i això va permetre la formació de tempestes de tarda a zones de muntanya del nord. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Dijous 13 d'agost: aquell dia va continuar el temps lleugerament insegur, i a la tarda es van produir algunes tempestes molt locals a l'est però puntualment intenses. Imatge d'una nuvolada vista des de Conill:
Divendres 14 d'agost: el dia va estar dominat pel vent de mestral, que ens va portar temperatures més baixes, cels clars i molt bona visibilitat. Imatge a migdia:
Dissabte 15 d'agost: la inestabilitat va augmentar ahir a la tarda,i es van formar algunes tempestes molt locals però que de forma puntual van caure amb moltes ganes. Imatge d'una tempesta a mitja tarda des de Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 16 d'agost: el dia ha començat amb cels molt serens i bona visibilitat, tant sols s'observen alguns núvols poc importants cap a l'est:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada