divendres, 21 d’agost del 2015

Dades 21 d'agost de 2015

El dia ha començat amb boires i núvols baixos molt freqüents i humitats elevades. afectant sobretot com més cap a l'est. A mig matí tot això ja s'havia desfet, i ha quedat un dia força serè al matí i fins a primera hora de la tarda, moment en que s'han desenvolupat tempestes al Prepirineu que de forma esporàdica han anat baixant fins afectar punts del nord de l'interior, localment amb forta intensitat per bé que locals i molt irregulars. Les properes hores encara hi ha risc d'alguna tempesta, mentre que demà tindrem un dia més insegur,amb més núvols ja des de primera hora i el risc de ruixats i tempestes augmenta, localment intenses i amb temperatura una mica més baixa. Diumenge la inestabilitat perd força i les tempestes seran menys extenses, amb temperatura que puja una mica. De cara a la setmana vinent sembla que predominarà el temps estable i amb temperatures altes sobretot a mitjans i finals de setmana, la sensació de xafogor serà marcada.

Les temperatures avui seran més altes, amb màximes entre els 30 i 34ºC, i mínimes entre els 15 i 17ºC, amb humitat moderada, vent fluix de direcció variable i mala visibilitat a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,0ºC
T. Mínima:   16,8ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,6ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     32,5ºC
T. Mínima:      15,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     29,7ºC
T. Mínima:      17,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,8ºC
T. Mínima:      17,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    33,0ºC
T. Mínima:     17,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     34,0ºC
T. Mínima:      16,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 31,7ºC
T. Màxima: 17,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada